Zin in de zomer? Ja! De ene gaat op vakantie, de andere blijft thuis. Ook thuis in Loenen kan je deze zomer bij de kerk in Loenen terecht voor een stukje re-creatie: zinvolle invulling en ook ontspanning. Niet alleen op zondagochtend, ook doordeweeks. In de zomer organiseren wij 4 avonden met een speciale zomeravondkring: elke avond heeft een andere invulling.

 

Voor wie? Voor wie zin en gelegenheid heeft! 

Wanneer? Het zijn 4 woensdagavonden: 3, 17 en 31 juli en 14 augustus. Aanvang is telkens 19.00 uur. 

De activiteit duurt maximaal 1-1½ uur. 

Wat? Elke keer anders. Binnen en buiten, leuk en leerzaam, creatief en ontspannen, volop ontmoeting. 

Waar? 3x bij de kerk, 1x in de Bruisbeek (zaal See You Again). 

 

Aanmelding? Aanmelding hoeft niet, maar is wel handig op 3 juli (boswandeling). 

Organisatie en info (en eventueel aanmelding)? bij ds. Jan-Martin Berghuis, tel/app 06-37335484 en/of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Woensdag 3 juli

Heerlijke boswandeling Zin in een lekkere boswandeling in de avond, samen met anderen? Wandel mee, twee aan twee, in je eigen tempo. Halverwege is er een tussenstop bij de kleine waterval. Samen koffie/thee met wat lekkers en even uitrusten bij de picknickbank. Jan-Martin zorgt voor leuke gespreksstof onderweg. Startpunt: 19.00 uur bij de kerk. Tijdsduur: maximaal 1½ uur (incl. tussenstop). Voor de catering is het handig dat je je tevoren aanmeldt bij Jan-Martin (zie hierboven). Bij regenachtig weer is er een Plan B. 

Woensdag 17 juli

Verhalen vertellen: ‘Ik heb (iets van) God gezien!” We geloven in het bestaan van God. Maar wat zien en merken we daarvan? Op een open gespreksavond gaan we dat eens bekijken en vertellen. Verhalen over “Ik heb (iets van) God gezien!”. In alle nuchterheid, eenvoud, ontspannenheid en ook geloof. Kom, luister en als je wilt: durf te delen. We doen de Paaskaars aan als teken van… Gods aanwezigheid. Plaats en tijd: in de kerk, 19.00-20.00 uur. 

Woensdag 31 juli

Zangavond in de kerk Heb je zin om samen te zingen? Kom en verhef je stem op deze zangavond. Zingen verheugt het hart (en ook de Heer). Maarten Willers zit achter de piano. In een kring rondom die piano geschaard zingen we verzoekliederen uit onze liedbundel(s). Wil je een lied zingen, geef het maar op! Je kunt een lied t/m maandag 29 juli van te voren al aanmelden (dan wordt ‘ie zeker gezongen!), het opgeven kan ook spontaan ter plekke in dit zanguurtje. Plaats en tijd: in de kerk van 19.00-20.00 uur. 

Woensdag 14 augustus

Help de dominee een handje (met zijn preek!) Je kunt meedoen en meepraten in de preekvoorbereiding. Jan-Martin preekt op 18 augustus. Op 14 augustus gaat hij samen met de deelnemers het bijbelgedeelte lezen en kort bespreken. Wat wordt er bedoeld? Wat lees jij erin? Hoe beleef jij dat? De beleving en inzichten van die avond verwerkt hij dan zondags in de preek. Je draagt dus bij aan de preek! Plaats en tijd: woensdag 14 augustus van 19.00-20.00 uur in de Bruisbeek (zaal See You Again) zondag 18 augustus om 10.00 uur is de kerkdienst in de PKN kerk.

   

Agenda  

zo 21 juli, 10:00
Kerkdienst
zo 28 juli, 10:00
Kerkdienst
wo 31 juli, 19:00
Zomerkring
wo 14 augustus, 19:00
Zomerkring
   

Laatste wijzigingen  

   
Copyright © 2024 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.