Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe.

Diensten

Vanwege de corona-maatregelen worden er t/m eind februari geen kerkdiensten gehouden. Wel zal wekelijks een film online staan of een link naar een online kerkdienst, zie de agenda voor de links.

Uitzending kerkdienst

Op zondag 24 februari is de oecumenische dienst van de Protestantse kerk en de Rooms-Katholieke kerk in Loenen met als thema "Blijf in mijn liefde". Deze wordt om 10.00 uur rechtstreeks uitgezonden vanuit de Antonius Abtkerk. U kunt meekijken op Kerkdienst gemist. De dienst wordt verzorgd door mevr. Anneke van der Werff en ds. Marcel Oostenbrink.
Nadat de dienst is afgelopen kunt u op diezelfde pagina de kerkdienst terugkijken.

Filmpjes van eerdere weken kunt u terugvinden op de Films-pagina.

Collecten

De collecte tijdens de oecumenische dienst is voor de gezamenlijke kerken in Loenen. Rekeningnummer NL64 RABO 0373 7349 56 t.n.v. 'Beraad van kerken'.

Corona

Oud ijzer Voor zover de maatregelen het toelaten gaat de inzameling van oud ijzer gewoon door. Kijk hier op de website voor actuele informatie.

Mazzelschuur I.v.m. de coronamaatregelen zal de Mazzelschuur in de maand februari gesloten zijn. Kijk hier op de website voor actuele informatie.

Berichten

Wilt u berichten van de Protestantse kerk per email ontvangen? Bijv. over activiteiten of als een kerkdienst niet doorgaat? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.
Wilt u een email ontvangen als er een nieuw Kontaktblad is geplaatst op de site van de Protestantse kerk? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.

Contact

Heeft u behoefte aan contact of weet u dat iemand ziek is: geef het ons door.
Ds. Marcel Oostenbrink, tel. 06-11100130
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

     

   

Agenda  

zo 31 januari, 10:00
Kerkdienst - online
zo 7 februari, 10:00
Kerkdienst - online
zo 14 februari, 10:00
Kerkdienst - online
   
Copyright © 2021 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.