Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe.

Diensten

Kerkdiensten worden iedere zondag gehouden in de Protestantse Kerk, Beekbergerweg 7 te Loenen (Gld). Aanvangstijd is 10.00 uur.
Elke eerste zondag van de maand is er koffiedrinken na de dienst. 

Zondag 24 september is de Startzondag. Ds. Marcel Oostenbrink gaat voor, en André Bijleveld speelt op de piano. André is bekend van allerlei koren en van televisie. Het thema is 'Zing mee, doe mee'. Er is koffiedrinken na de dienst.

Terugkijken

Weer eens een kerkdienst op de site van PKN Loenen. Over vertrouwen. Liederen naar keus van gemeenteleden, een toespraak van Albert Waszink, een gedicht van Ludo de Beaufort en de dominee achter de piano. Zingen ook als het donker is en je krijgt weer vertrouwen.

Eerdere filmpjes kunt u terugvinden op de Films-pagina.

QR-code collecte

QR-code

Sinds kort is het ook mogelijk om uw gift te geven via een QR-code. Als u met uw telefoon de QR-code scant, opent er een pagina waar u een bedrag en uw bank kunt kiezen. De betaling vindt daarna plaats via uw eigen bank-app op uw telefoon.

Als u deze pagina op uw eigen telefoon of laptop bekijkt, kunt u ook deze link gebruiken. 

 

Activiteiten

Oud ijzer  U kunt elke laatste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur uw oud ijzer afleveren op het terrein van Bouwbedrijf Derksen, hoek Hoofdweg - Vrijenbergweg. Zie het Kontaktblad voor meer informatie.

Mazzelschuur  U bent elke eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om spullen te kopen of te brengen in de Mazzelschuur aan de Voorsterweg 56 bij de familie Van Ee. Zie het Kontaktblad voor meer informatie.

Berichten

Wilt u berichten van de Protestantse kerk per email ontvangen? Bijv. over activiteiten of als een kerkdienst niet doorgaat? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.
Wilt u een email ontvangen als er een nieuw Kontaktblad is geplaatst op de site van de Protestantse kerk? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.

Contact

Heeft u behoefte aan contact of weet u dat iemand ziek is: geef het ons door.
Ds. Marcel Oostenbrink, tel. 06-11100130
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

     

   

Agenda  

zo 24 september, 10:00
Startzondag
zo 22 oktober, 15:00
Piano & cello concert
   

Laatste wijzigingen  

ANBI-publicaties 2022
Diakonie - Kerk - Begraafplaats

Kontaktblad
september 2023

Film kerkdienst
25 juni 2023

Kliederkerk
19 februari 2023

Petrus in het land
31 december 2022

   
Copyright © 2023 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.