Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe.

Diensten

Kerkdiensten worden iedere zondag gehouden in de Protestantse Kerk, Beekbergerweg 7 te Loenen (Gld). Aanvangstijd is 10.00 uur. We houden gepaste afstand.
Op zondag 23 januari is er een oecumenische dienst in de Katholieke Kerk in Loenen, Hoofdweg 51. U kunt deze dienst bijwonen door u op te geven via meevieren.nl (let op, dit kan vanaf een week van te voren), maar u kunt deze dienst ook live (of later) bekijken via kerkdienstgemist.nl.
Op zondag 30 januari gaat ds. Marcel Oostenbrink door. In deze dienst wordt de nieuwe diaken bevestigd.

Terugkijken

Achtervolgd door de Farao, of door een virus? Exodus 14 in het nu geplaatst. De film van de kerkdienst van 16 januari vanuit de Protestantse Kerk in Loenen, voorganger ds. Marcel Oostenbrink.
De collecte van 16 januari is voor de voedselbank in Zutphen, waar de inwoners van Loenen nu ook terecht kunnen via het afgiftepunt in Eerbeek. Giften kunnen overgemaakt worden op NL22 RABO 0373 7382 34 t.n.v. Diaconie Loenen, o.v.v. Voedselbank.

Filmpjes van eerdere weken kunt u terugvinden op de Films-pagina.

Activiteiten

Oud ijzer  U kunt elke laatste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur uw oud ijzer afleveren op het terrein van Bouwbedrijf Derksen, hoek Hoofdweg - Vrijenbergweg. De eerstvolgende keer is zaterdag 29 januari 2022. Zie het Kontaktblad voor meer informatie.

Mazzelschuur U bent elke eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om spullen te kopen of te brengen in de Mazzelschuur aan de Voorsterweg 56 bij de familie Van Ee. Zie het Kontaktblad voor meer informatie. Afhankelijk van de maatregelen hopen we u op zaterdag 5 februari weer te kunnen ontvangen. 

Berichten

Wilt u berichten van de Protestantse kerk per email ontvangen? Bijv. over activiteiten of als een kerkdienst niet doorgaat? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.
Wilt u een email ontvangen als er een nieuw Kontaktblad is geplaatst op de site van de Protestantse kerk? Geef dan hier uw emailadres en eventueel uw naam op.

Contact

Heeft u behoefte aan contact of weet u dat iemand ziek is: geef het ons door.
Ds. Marcel Oostenbrink, tel. 06-11100130
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

     

   

Agenda  

zo 23 januari, 10:00
Oecumenische dienst - in RK kerk
zo 30 januari, 10:00
Kerkdienst - bevestiging diaken
zo 6 februari, 10:00
Kerkdienst - doopdienst
   
Copyright © 2022 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.